Twitter


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Tuesday, January 24, 2012

Tetamu Dari Penang 'Layan' Lata Mengkuang . .

Assalamualaikum, haha lama tak jumpa tuan-tuan semua. Tah cam mana kemarin masa dok tengah memusin dalam pekan nak gunting rambut choiih terserempak dengan sifu orang kuat Penang, Papa Danish (Tauke ExtraGear). Selamat datanglah kepada semua yang hadir.
Direngkaskan cerita, oleh kerana Papa dan rakan-rakan menetap di Air Panas Ulu Legong maka kawasan yang paling 'relevan' untuk dilawati ialah laluan dari Weng ke air terjun Lata Mengkuang.
Pi balik dalam 62km saja. Kira ok kot, bukan apa takut jugak aku sebab lama tak kayuh jauh-jauh. mau kalu depa mintak tambah lagi dua tiga puluh kilometer fennniiinnnn den haha . . Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar, harap-harap semua happy dan jangan menyesal untuk mai lagi. Nanti lain kali kita ejas bagi lagi baguih pada pagi tadi InsyaAllah . . .

Kawasan climbing Bukit Sebelah . . jarak ciput saja, tapi kalau berani mai la try sapa-sapa pun hehe . .

Haha ni sikit saja Bang tarak masalah punya . .


Bro Mie . .


Bro Man . .

Pak Man . . orang lama kederat muda . .
Semoga berjumpa lagi, InsyaAllah . .

1 comment:

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    ReplyDelete