Twitter


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, November 25, 2009

Salam Dari Makkah . . .

Assalamualaikum para sahabat semua . . .

Tanggal 22hb November tempohari aku ada mendapat kiriman 'mms' dari Tuan Haji Ramly. Mula-mula confius juga dari mana datangnya 'mms' tersebut. Secara kebetulan dua hari sebelum tu beliau ada call aku betanyakan khabar dan melaporkan khabar haji beliau, dan bila dapat 'mms' tersebut dari nombor yang sama, jadi aku dah agak mesti 'mms' tu dari Bang Ly. Nak jadi cerita 'setting' gprs phone aku tak berapa cun, 'mms' tersebut tak dapat nak didownloadkan. Lantas aku call CELCOM care line untuk ejaskan aku punya phone 'setting'. Akhirnya dapat juga tengok wajah hensem Bang Ly dari Makkah . . .

Tuan Haji RamlySP, nampak 'seroh' sikit . . .
gambar ini dihantar pada tarikh 22hb November 2009 . . .


Bersama-sama gambar ini Bang Ly ada menuliskan bersama kata-kata berikut
"Salam untuk semua rakan-rakan yang mendoakan Abang Ly, Wassalam"

Semoga Bang Ly dan isteri terus dianugerahkan sihat dan sejahtera dan mendapat haji yang mabrur . . . InsyaAllah . . .2 comments:

  1. Salam, ahlan wasahlan hujaj...sudah bersiap untuk berwukuf ke Padang Arafah ke?....semuga dikurniakan kekuatan fizikal dan mental di dalam mengerjakan ibadah ini dan semuga dengan kelebihan Haji Akhbar tahun ini semakin tebal iman serta didoakan mendapat haji yang mabrur...amin. HjZul369

    ReplyDelete
  2. SLM..ABG PUNYA CLUB AREA MANA? BOLEH JOIN KAMI TAK NAK KAYUH MELAWAT DAERAH SEKITAR PENANG.?

    ReplyDelete