Twitter


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, March 21, 2009

Kayuh Dengan Din - Callbaru'p...

Pukul 10.56 hari Khamis malam Jumaat, time tu aku tengah layan internet ada sms masuk dari Din-Callbaru'p. Dia kata dia on the way balik rumah mentua, Din tanya aku esok kayuh mana? Aku reply sms Din agak lewat jugak, aku rasa time tu dia dah mereloh. Mula ingat dia tak balas rupa-rupanya memang dia dok ketaq kaki dok tunggu aku ajak panjat Gunung Inas. Pukul 7.30 kami jumpa depan Masjid Baling...Din kata dia first time nak panjat Gunung Inas, oleh kerana hang pertama kali mai, jom kita layan ikut jalan baru...baru 'kick'...

Posing depan menara jam besar...

'Tok Pengulu' memang bau kami nak masuk kawasan dia, aku introduce Din kat Tuan Fadzil...

Baru 2 km yang pertama Din kata "huihh...boleh tahan jugak Abang nooo..."

Walau macamana pun kami tetap sampai puncak...


Time balik macam biasalah, tetamu mesti rasa air mineral Gunung Inas...

Air mineral Gunung Inas memang baik untuk kesihatan, terutama kepada mereka-mereka yang nak masuk ke Betong...boleh tambah 'tenaga' wooo...

Din kenyih ajer...sebab masa balik tak gadoh kayuh dah he he he...


Bila-bila balik rumah mak mentua hang mai lain, kita pi tempat lain pulok...




1 comment:

  1. Nizam, dia sukat tapi dia lah yang cadangkan saiz tu...

    ReplyDelete