Twitter


I made this widget at MyFlashFetish.com.

Sunday, August 2, 2009

Kedah Jamboree 2009 ...

Jamboree yang kedua selepas jamboree KHT sepanjang tahun yang pertama aku dalam dunia MTB. Tahniah kepada pihak penganjuran yang diketuai oleh Lontruth, Adiharriman dan semua rakan-rakan yang bertungkus lumus 'mengolah' track yang cukup mengancam di Kedah Jamboree. Semuanya best, climbing, downhill, makan dan ada dua tiga downhill yang boleh mengancam nyawa aku ... hehehe ... Tapi alhamdulillah semuanya berkesudahan dengan selamat. Tahniah kerana anda semua telah berjaya melaksanakan jamboree yang cukup berkualitas ... BRAVO ...

Aku mengambil kesempatan mengucapkan jutaan terima kasih tak terhingga kepada Anak Siong kerana menumpangkan aku tidur di rumah beliau, dan tak lupa juga kepada Tok Megat n family kerana mu belanja cendol dua mangkuk time balik ... hahaha ... Tak lupa juga kepada saudara Nizam dari MKH, terima kasih kerana sudi beramah mesra sepanjang kayuhan kelmarin ... semoga berjumpa lagi ... mudah-mudahan Allah s.w.t memberikan yang terbaik untuk keluarga anda ... insyaAllah ...

Jaguh-jaguh dari Sg. Petani
left to right ~ Che Razi, Jamil dan Pak Hassan ...


Pak Mail ~ tulang besi orat dawai ...

Wan German ...

Lagi sorang jaguh dari Sg. Petani ... Nizam ...

Imran n Anak Siong ...


Anak Siong, sat baju nu sat baju ni ... last last pakai baju yang beli kat siam jugak ...

Kita makan dokong dulu ... tajaan Anak Siong ...

Tahniah ... Cikgu Din peserta yang ke 13 menamatkan acara ...


Bersama team Marvelous Butterworth ... diketuai oleh Abang Non paling kiri dan Zul sebelah kanan aku ...

On your mark ... Yang berada di hadapan ...

Dan yang belakang ...

Anak Siong dan Bad 'ultraman' ... RCT

Dua orang otai dari Sg. Petani ... Bang Lan n Bang Chop ... senyum saja depa ...

Jeng jeng jeng ... tengok siapa yang datang ... Fuad Iguano ... pun dah semakin ganaih ...

Pon Alya ... frame baru ...

Azam n Md Noq Laguna ...


Akhirnya ketemu juga ... Pon HawkMTB ...

Pon bawak mem dia ... cayalah Pon ...dahsyat depa dua dua orang ni ...

Tauke Callbaru 'P.. lama sunyi sepi, tapi dah semakin mengganas ...

Friendship ... tanpa mengira kaum ...


Dari TRM cuma Haji Shuib saja yang aku jumpa ...

Climbing yang 'menawan' ...

Md. Noq ... tayar burst dua kali ...

Tapi nasib baik ada 2 orang anak buah Callbaru'P ... Ayi n Haddis ... thanks bro ...

Bersama Lont n WanBlitz ... jumpa lagi Wan ...

Cikgu Fisol ...

First Downhill ... demi menyelamatkan nyawa ... aku tolak juga ... hehehe ...

Zulfaqar ... memang padan nama tu dengan dia, baru darjah satu
(7 tahun), kayuh dahsyat ... nantikan kemunculan beliau di masa hadapan. Tahniah kepada bapak dia ...

Saudara Nizam MKH ...jumpa lagi bro ...

Bro ni jatuh n terus krem ...

Dengan bantuan aku n Nizam MKH ... dia kembali ok ...

Laluan yang berliku ...



Aku, Jai n Din Discovery ...

Imran dan Muhammad Abdul Hadi ... anak Khalib IronMan ...

Mait Apit ... dapat hamper dia kenyih sampai telinga ...

Azhar, Anak Siong, Bad RCT, Iguano and Odd ...


Tandope n Co ...

Bang Non Marvelous ...



Next Ride ... Kayuh Syok~syok ...
.

JUMPA DI SANA ...


... InsyaAllah ...






2 comments:

  1. perghh makin fit laa hang skang razif.. kuat hang no masuk Kedah jamboree lagi.. body pun dah kecik skit.Rugi aih tak dapat join tengok trail betul2 mencabar

    ReplyDelete
  2. Riezal ~ thanks bro ... hehehe ...

    ReplyDelete